Svensk seier i Høymyr Hestesport Cup IV

Thuva Hjalmarsson vant Høymyr Hesteutstyr Cup IV med Gimme Love. Foto: Hesteguiden.com

(06.07.2023) Svenske Thuva Hjalmarsson med Gimme Love stakk av med seieren i det nest siste løpet i Høymyr Hestesport Cup-en.

Thuva lå nest sist gjennom mesteparten av hele løpet. Det var ikke før et lite stykke ut på oppløpet av hun begynte å få litt fart på Gimme Love. Det så vanskelig ut for dem, men så kom åpningen de ventet på og Gimme Love styrtet fram og snappet seieren fra Ida Tandberg på Amzaan. Jana Kolackova med Moonflash så også meget lovende ut på oppløpet, men det holdt ikke hjem så de måtte nøye seg med 3. plass.

Vi siterer Norsk Galopp/Øvrevoll som oppsummerte løpet godt:

“Det ble et severdig løp, hvor de aller fleste kunne vinne da de svingte inn på oppløpet. Layton ledet, men Started it All overtok. Men fra de bakre rekker kom Gimme Love fortest av alle. Amzaan avsluttet også fint, og innvendig spurtet Moonflash sterkt. Men Gimme Love tok livets tredje seier etter tre strake andreplasser.

– Jeg vet at han alltid avslutter bra. Så selv om det var et stykke frem, hadde jeg troen, sa en fornøyd vinnerrytter Thuva Hjalmarsson. Lenitha Adolfsson er trener i et løp hvor syv av de startende er trent i Sverige.”

Etter det nestsiste løpet i cup-en står sammenlagtseieren mellom Ida Tandberg og Benedikte Rånes. Siste løp i Høymyr Hestesport Cup går av stabelen 10. august. Den oppdaterte statistikken ser du her.

Takk til sponsor av cup-en Høymyr Hestesport! Ta dere en tur i butikken på banen og se på alt det flotte de har! Eller besøk nettsiden deres ved å klikke på logoen.