Mie Blichfeldt vant Høymyr Hesteutstyr Cup V

Mie Blichfeldt vant Høymyr Hesteutstyr Cup V med The Singing Butler. Foto: Hesteguiden.com

(11.08.2023) Finaleløpet i Høymyr Hesteutstyr Cup gikk av stabelen med hele 12 hester til start. Før løpet sto sammenlagtseieren mellom Ida Tandberg og Benedikte Rånes.

Ida satt på Machine Gun og Benedikte på sin egen hest, Azure World, som begge var blant favorittene i spillet. Raskest fra start var Singing Butler og Mie Blichfeldt, som også var godt betrodd av spillerne. Feltet var godt spredt i svingen, men debutanten, Aiden Jones, lå fint innvendig med Bartat. På oppløpet utfordret han teten, men Mie holdt unna og vant sikkert. Aiden måtte nøye seg med 2. plass etter et meget godt ritt, til tross for at de tapte litt i starten. På 3. plass kom Emelie Gustavsson med Desert Dust. Benedikte og Ida endte på henholdsvis 8. og 9. plass. Ida kunne dermed kvittere ut sammelangtseieren Høymyr Hesteutstyr Cup for andre år på rad.