Første seier for Aiden Jones

Karen From Finance og rytter Aiden Jones etter seieren i 3.løp Øvrevoll Hesteeierforenings klokkeløp II. Fornøyd trener, eier og ikke minst oppdretter Espen Ski var selvfølgelig med i vinnerpaddock. Foto: Hesteguiden.com

(12.09.2023) I årets andre klokkeløp ble det seier til Aiden Jones som kom flyvende på oppløpet.

Etter et velberegnet ritt vant Aiden og Karen From Finance med en hals foran Thuva Hjalmarsson på Started It All og Michelle Rosenqvist på familiehesten Sir Walter.

Vi siterer Øvrevoll som oppsummerte det hele fint: “Det ble relativt stor strekk i amatørløpet med hele tretten hester til start. Séraphine gikk i front, mens Karen From Finance (Stall Svea Racing) lå i den bakre halvdelen av feltet. Aiden Jones lå avventende inn mot oppløpet, før han la henne i angrep midtveis på oppløpet. Da vekslet hun tempo umiddelbart og de fanget Started It All på målstreken. Dermed kunne Aiden Jones juble for sin første seier. Hesten er trent av svenske Sophia Andersson. -Jeg er selvsagt veldig glad nå. Jeg lå plassert et stykke bak og forsøkte å bedømme tempoet så godt som mulig. Hun tok virkelig tak i det de siste to hundre meterne og viste skikkelig speed. Det var viktig for meg personlig å få en seier og jeg har ambisjoner for fremtiden, fortalte rytter Aiden Jones.”

Etter løpet ble Aiden tradisjonen tro overrasket av sine jockeykolleger med flere bøtter kaldt vann. Det så forfriskende ut…

Etter to løp i Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeserie leder Michelle Rosenqvist foran Mie Blichfeldt og Aiden. Neste løp i klokkeserien går på lunsjgaloppen 20. september.  Fullstendig statistikk finner du her.

Karen From Finance og rytter Aiden Jones etter seieren i Øvrevoll Hesteeierforenings klokkeløp II. Foto: Hesteguiden.com