Ida tok gode poeng i Fegentri på hjemmebane

Spennende finish i Longines Fegentri World Championship Mixed Race. Foto: Hesteguiden.com

(14.09.2023) Ni Fegentri-nasjoner var samlet på Øvrevoll og vår representant, Ida Tandberg, hadde to gode sjanser med sine ritt.

Det første løpet gikk over 900 meter på gresset. Ida satt på Hope And Glory, et tredjevalget i vinnerspillet. De fikk en ok start, men Alvaro Sainz fra Spania fikk en bedre start med Titanium Carlras og fikk teten. Ida hang på og så ut som vinneren av løpet 200 meter fra mål, men Titanium Carlras bet fra seg og tok en knepen seier. På 3. plass kom franske Matthieu Havart med Imperial Dawn.

Det andre løpet gikk over 1750 meter på sandbanen. Ida satt på sin egen Bobby The Brown som var et andrevalg i vinnerspillet. Her ble det godt tempo i løpet fra start og Ida lå fint plassert midt i feltet med Bobby The Brown. Gjennom siste sving avanserte de opp til 2. plass bak en godt gående Thunderboy. Mie Blichfeldt, som var reserverytter i løpet, holdt godt grep om ledelsen og vant sikkert. På 3. plass kom Tereza Grbavcicova fra Tjekkia med Moonflash.

Vi er godt fornøyd med to 2. plasser på Ida Tandberg som ligger foreløpig som nummer to sammenlagt i Fegentri-serien. Se oversikten her på Fegentri.com.

Mie Blichfeldt vant Longines Fegentri World Championship Lady Riders med Thunderboy. Foto: Hesteguiden.com