Ida Tandberg vant Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp IV

Ida Tandberg vant Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp IV med Diggit. Foto: Hesteguiden.com

(05.10.2023) Ida og Diggit vant det nestsiste løpet i klokkeserien helenkelt.

Finn Kristiansen tok kommandoen med Airtrix fra start og ledet store deler av løpet. Da feltet kom ut på oppløpet for siste gang så det ut til å stå mellom Finn og Emelie Gustavsson på favoritten Clauses Andy, men så kom Ida flyvende med Diggit og overrasket spillerne med nestsistevalget og vant lett. Tonje Sørvang og Sir Benjamin fikk også opp farten på oppløpet, til tross for hele 77 kilo på ryggen, og knep 3. plassen en snau hals bak 2. plassen.

Hvem som vinner den flotte klokken sponset av Stall Holiday blir avgjort allerede neste løpsdag. Med ett løp igjen i serien leder Mie Blichfeldt fortsatt i kampen om å vinne klokken i år igjen, men de fire neste på listen kan ta henne igjen. Se hele oversikten her.