Lett seier for Frida Sandbraaten og Redneck

Frida Sandbraaten vinner Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp V med Redneck. Foto: Hesteguiden.com

(13.10.2023) Frida Sandbraaten vant finaleløpet i klokkeserien, med det ble Mie Blichfeldt som ble sammenlagtvinner for andre år på rad.

Frida og Redneck fikk en fin start og gikk raskt til tet. Ingen nærmet seg faretruende på oppløpet og seieren ble enkel. Fridas seier nummer to og Rednecks første for året var i boks. Benedicke Rånes med Azure World var også raskt av gårde og fikk et fint løp, og det holdt til en fin 2. plass. På 3. plass kom Aiden Jones med Oliver.

Mie Blichfeldt hadde en solid ledelse i serien før løpet og det var bare Ida Tandberg som kunne ta klokken fra henne om hun vant. Mie var favoritt i vinnerspillet med Lynghonning, men distansen var nok litt i det korteste laget så de måtte nøye seg med en 6. plass. Ida var annetvalget med sitt ritt, Hope And Glory, men endte på 4. plass etter en litt dårlig start.

Fullstendig statistikk i serien ser du her.

Mie Blichfeldt vant Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeserie 2023. Her sammen med sponsor av klokken, Else Nævdal fra Stall Holiday. Foto: NoARK