Tonje Sørvang vant Agria Dyreforsikring amatørløp

Tonje Sørvang vant Agria Dyreforsikring amatørløp med Laoch Liath. Foto: Hesteguiden.com.

(27.10.2023) Tonje Sørvang viste hva hun var god for i et spennende oppløp.

Laoch Liath var ikke spesielt betrodd i spillet og lå godt sist lenge, men på oppløpet fikk Tonje fart på hesten. Laoch Liath suste inn til en enkel seier foran Finn Kristiansen på Airtrix og Ida Tandberg som kom på 3. plass med Diggit.

Tonje tok sin tredje seier for sesongen og hun ligger nå rett bak Ida Tandberg sammenlagt i amatørserien. Hun rykker også opp noen plasser på championatlisten. 3. plass nå bak Ida og Mie Blichfeldt. Se statistikken her.

Takk til sponsor Agria Dyreforsikring for flott premie!

Tonje Sørvang vant en førstehjelpsbag til hest fra Agria Dyreforsikring. Foto: NoARK