Flott 2. plass til Ida Tandberg i Madrid

Vinnerbildet fra Madrid. Ida og Aries på innsiden. De ble slått med nese av den spanske hjemmerytteren Claudia Tena. Foto: Hippodromo Madrid

(06.11.2023) Ida ble slått med en kort nese i Madrid i helgen!

Ida forteller:
En strålende november-helg endte med en fin 2. plass kort slått av Spanias representant Claudia Tena på Baby Groom. Hesten min, Aries, som ikke var mye betrodd på forhånd taklet underlaget godt og vi fikk en fin reise rundt banen.

Jeg ligger fortsatt på en komfortabel 2. plass 13 poeng bak Margaux fra Frankrike som ble nummer 4 i løpet. Ikke umulig å ta henne igjen! Det er 3 løp igjen i serien i år. Les mer på Fegentris nettsider.

Neste løp blir i Casablanca i Marokko 18. november.

Lady riders før løpet i Madrid 5. novembrer. Foto: Privat