Tonje Sørvang vant igjen!

Tonje Sørvang vant Hestefoto.no amatørløp med Honorah. Vinneren av "Hesteeier for en dag" fra Høvik Bandy, er med i vinnerpaddock. Foto: Hesteguiden.com

(06.11.2023) Denne gangen i Hestefoto.no amatørløp, og nå har Tonje hele fire seire i 2023.

Det gikk raskt unna i løpet og ble trangt til tider. Tonje og Honorah hadde en solid ledelse på oppløpet før Mie Blichfeldt med Rock Dancer kom lynraskt på slutten, men klarte ikke å hente dem inn. På 3. plass kom Aiden Jones med Bartat som hentet seg fort inn etter en dårlig start.

Med det har Tonje for alvor meldt seg på i kampen om championatet. Det avgjøres torsdag 16. november. Etter dagens seier kan imidlertid ingen ta igjen Tonje i kampen om å vinne NoARKs reisestipend for 2023. Ida Tandberg kan få flest poeng, men ikke vinne to år på rad.

Tusen takk til vår sponsor av løpet – hestefoto.no! Marek og August Rzewuski tar så flotte bilder fra både løp og trening til stor glede for alle sportens aktive. Ta en titt på nettsiden deres og følg dem på facebook.