Ridekurs våren 2024

(06.03.2024) Ridekurset 13. april er obligatorisk for alle amatørryttere som skal ta lisens for første gang, men er også åpent for andre amatørryttere som ønsker å utvikle seg.

NoARK setter opp ridekurs våren og høsten 2024

Lørdag 13. april  kl 13, evt også 20. april. Oppmøte på midtbanen.

Tidspunkt for vårens ride/lisensprøver er 20. april kl. 13 med påfølgende Woody-test og fysiske tester. 20.april kan det også organiseres ridekurs i tillegg til rideprøvene dersom det er interesse for det.

****

Påmelding til Benedikte Rånes tel 992 69 701.

Rytter må stille med egen hest på kurset og hesten må kunne gå et hurtigarbeide om man skal ta lisens. Ridekurset skal sikre at du er godt vant med å ri både canterarbeid og jobbridning på Øvrevoll i selskap med andre, slik at du har god nok erfaring til å kunne ta en amatørrytterlisens.

Andre amatørryttere er også velkomne til å delta på dette kurset, enten de har hatt amatørrytterlisens tidligere eller har planer om å ta lisens etter hvert. Dette er en gylden mulighet til å få instruksjon av Espen Ski.

****

Ridekurs i høst lørdag 17. august kl 13. Tidspunkt for høstens lisensprøver er 31. august kl. 13 med påfølgende Woody-test og fysiske tester.