Ridekurs med jockey Willa Schou

Jockey Willa Schou holder kurs for amatørryttere. Foto: Rikstoto.no

(10.05.2024) NoARK inviterer til ridekurs med Willa Schou 25. mai 2024.

Willa er en jockey med suksess og en av banens absolutt beste treningsryttere. Kurset er åpent for alle amatørryttere som ønsker å utvikle seg – både de som allerede rir løp, de som tenker å ta lisens og de som vil bli bedre treningsryttere. Rytter må stille med egen hest på kurset. Det er en klar fordel, men ikke et krav, at hesten skal gå et hurtigarbeide på kurset. Vi vil gjerne vite hvilken hest som skal ris og om den skal jobbe på kurset. Dette for å enklere å planlegge et godt kurs.  Kurset er også åpent for erfarne ponni/ridehestryttere med stor ponni/hest.

Lørdag 25. mai kl. 13. Oppmøte på midtbanen.

Påmelding til Benedikte Rånes tel 992 69 701.

****

Informasjon til de som ønsker å ta lisens i 2024

Alle amatørryttere som skal ta lisens for første gang må godkjennes på et ridekurs for å kunne ta rideprøvene. I tillegg til kurset 25. mai vil det bli avholdt ytterligere et ridekurs 17. august før høstens lisensprøver. Ridekurset og lisensprøvene skal sikre at rytter er godt vant med å ri både canterarbeid og jobbridning på treningsbane i selskap med andre, slik at rytter har god nok erfaring til å kunne ta en amatørrytterlisens.

Tidspunkt for høstens lisensprøver er 31. august med påfølgende Woody-test og fysiske tester. Om dette blir bestått kan rytter ri opp i et oppridningsløp fra startboks 5. september.

MERK: Leveringsfrist for søknadspapirer er onsdag 27. august kl. 12 før rideprøven som avholdes lørdag 31. august.

 

August Rzewuski er ivrig deltager på kurs når han ikke selv tar flotte bilder. Foto: hestefoto.no