Sverige tok årets første seier

Emilie Gustavsson vinner Jar Helse amatørløp med Khurshed. Foto: Hesteguiden.com

(10.05.2024) Khurshed hadde ikke vært i vinnerpaddock på tre år, men nå ble det endelig klaff med Emelie Gustavsson i Jar Helse amatørløp.

Årets første amatørløp gikk av gårde i et ganske moderat tempo. Emelie lå avventende bak i feltet med Khurshed, mens Mie Blichfeldt tok teten med Lynghonning, som de liker å gjøre. Gjennom svingen, og ut på oppløpet, avanserte Emelie sammen med Fernando Manzo på Red Valley. Mie måtte takke for seg for Emelie og Fernando stakk fra feltet med flere lengder. Det ble mer enn ti lengder ned til 3. plassen som gikk til Emilie Finkenhagen og Oliver som avsluttet fint etter å ligget sist hele veien.

Takk til Jar Helse som sponset årets første amatørløp.

 

Fornøyde vinnere. Foto: NoARK

 

Velfortjent klapp til Khurshed. Foto: NoARK