Åtte nasjoner møttes på Øvrevoll i Fegentri-løp

Fegentri-rytterne samlet før løpet. Foto: Hestefoto.no

(02.06.2024) Da var det tid for Fegentri-løp på Øvrevoll igjen, og vår representant, Emilie Finckenhagen, hadde to gode sjanser med sine ritt, Azure World og Thunderboy.

Det første løpet gikk over 900 meter på gresset. Emile satt på Azure World, et førstevalg i vinnerspillet. De fikk en bra start, men Taylor Kingsley fra USA med Express Yourself var raskere og overtok teten. Det ble en duell mellom de to på oppløpet, men Express Yourself hadde mer fart og det ble seier til USA i det første løpet. På 3. plass kom spanske Rocio Relano Sieira med Hope And Glory.

Det andre løpet gikk over 1730 meter også på gresset. Emilie satt på Thunderboy som også var godt betrodd. Britiske Fletcher Yarham på Good Guy lå avventende bak i feltet, men gikk innvendig i siste sving og fikk en god posisjon ut på oppløpet. De avanserte på oppløpet sammen med svenske Elin Hedman og Red Valley. Good Guy rykket ifra de siste 200 meter og vant sikkert. Emilie hadde også fått fart på Thunderboy og snappet 2. plassen. Dermed ble det 3. plass på Elin og Red Valley.

Vi er godt fornøyd med to 2. plasser på Emilie  Finckenhagen som sikret henne noen gode poeng. Se oversikten her på Fegentri.com.

Takk til sponsor Hestefoto.no av Fegentri-løpene på Øvrevoll.