Svensk suksess i PA Minibuss Jubileumsløp

Amanda Brolin og Titanium Carlras vant PA Minibuss ubileumsløp. Foto: Hesteguiden.com

(02.06.2024) Svenske Amanda Brolin debuterte på Øvrevoll på beste vis med seier på første forsøk.

Amanda har så vidt startet sin amatørrytterkarriere, og hun hadde allerede markert seg med to 2. plasser og én 3. plass på fem starter. Dette var første start på Øvrevoll, og her ble det full klaff med Titanium Carlras og karrierens første seier var i boks. Det var mange som kjempet om seieren på oppløpet, men Amanda  satset innvendig og snappet seieren fra Fernando Manzo på Red Valley.

– Det var veldig gøy å vinne på Øvrevoll. Hesten gjorde hva jeg ba den om og jeg er i det hele tatt veldig godt fornøyd, sa Amanda i seiersintervjuet etter løpet. På 3. plass kom Benedikte Rånes med Azure World.

Vi kan legge til at tre dager etterpå fulgte Amanda opp med enda en seier. Denne gangen på Gøteborg med Thunderboy.

Takk til mangeårige sponsor PA Minibus som feiret jubileum i år.