Svenskene dominerer på Øvrevoll

Emelie Gustavsson vant Stall Høymyr Cup I med Clauses Andy. Foto: Hesteguiden.com

(08.06.2024) Sverige har vunnet tre av tre løp hittil. Denne gangen var det Emelie Gustavsson som vant med Clauses Andy.

Finn Kristiansen gikk raskt til tet med Airtrix og Emelie fulgte opp  like bak. Sammen holdt de fortroppen gjennom hele løpet, men på oppløpet overtok Emelie. Airtrix begynte å bli sliten og flere kom bakfra nå. Mie Blichfeldt med Diggit, som lå som fjerdehtest gjennom svingen, hadde fått opp farten og passerte også Airtrix og knep 2. plassen. Emilie Finckenhagen som lå i baktroppen med Zagora gjennom hele løpet hadde også fått opp farten og tok 3. plassen.

Dette var det første løpet i Høymy Hestesport Cup. Det er fire løp til, de neste to er i juli, også avgjøres det i august. Statistikken finner du her.