Daniel Marchant vant NoARK Vandrepokal

Full jubel i vinnerpaddock med kretsen rundt Daniel og Carrara. Foto: Hesteguiden.com

(24.06.2024) Det ble full klaff på Daniel, som rir ut hos Silja Støren, allerede i andre start. Seieren var med stallens, Carrara.

Daniel lå godt plassert som tredje-/fjerdehest fra start og ned bortre langside. Avanserte utvendig gjennom siste sving og fikk en fin posisjon ut mot oppløpet. Daniel fikk et snaut overtak ved overgangen og deretter kjempet seg fram til en sikker seier. Nicolas Vega på Waikiki gjorde også et godt løp og så ut til bli nummer to, men ble forbigått rett før mål av en sterkt avsluttende Karoline Pedersen på Away Wit da Fairys. – Jeg hadde god tro på Carrara i dag, og det var gøy for Daniel å få vinne. Han jobber hos meg og er en del av det gode teamet på stallen. Jeg synes de løste oppgaven fint, sa trener Silja Støren etter løpet.

Lykkelig vinner av NoARK Vandrepokal. Foto: NoARK

 

Karrierens første seier belønnes alltid med en kalddusj til glede for alle andre. Foto: Hestefoto.no