Fernando Manzo tar sin første rytterseier i PA minibuss cup II

Fernando Manzo og Oliver i vinnerpaddock etter seier i PA minibuss cup II. Foto: NoARK

(27.05.2022) Fernando Manzo og Oliver tok en klar seier og ble premiert med både pokal og en bøtte isvann.

Fernando Manzo og Oliver var favoritter i sin andre start sammen. Forrige gang ble det en andreplass, og nå gikk de av med seieren. Dette var Fernandos første rytterseier og tradisjonen tro ble han dynket med en bøtte isvann av sine jockeykolleger da han kom ut fra vinnerpaddocken. Etter tre amatørløp leder nå Fernando NoARKs amatørserie, PA minibuss cup og amatørstatistikken.

Alle de tre første i mål lå i baktroppen i starten av løpet, – men ut på oppløpet trykket Fernando på knappen og Oliver kom med sin kjente spurt. Etter en uheldig start kom Frida Sandbraaten og Hot Bubbles tilbake på oppløpet og endte på en flott andreplass. Ida Tandberg og Tsupermann kapret tredjeplassen etter at de andre tok henne igjen på oppløpet.

Dette var det andre av tre løp i PA minibuss cup. Det siste løpet i serien går 16. juni på 900 meter gress. Der blir det fart! Avhengig av hvem som rir i løpet og hvilke plasseringer de får blir det enten Fernando, Mie Blichfeldt, Viktoria Hughes eller Frida Sandbraaten som stikker av med sammenlagtseieren i PA minibuss cup.